Upplevelsepaket

Trollingfiske på Storsjön

I Storsjön, som är Sveriges femte största sjö finns grovöring och den inplanterade Kanadaöringen som genom sin storlek utgör ett spännande trollingfiske. Paketet innehåller heldagstur båt med fiskeguide flytvästar och fiskekort. Strandhugg med lättare måltid och fika under dagen. Ni får er fisk tillagad och uppdukad med tillbehör när dagen är slut.

Familjepaket

Halvdagstur med båt och fiskeguide flytvästar och fiskekort. Strandhugg med lättare måltid och fika under dagen. Ni får er fisk tillagad och uppdukad med tillbehör när dagen är slut.

Vandra runt Näckten

Gå vandringsleden runt Näckten, slå läger, fiska "bla öring/röding" från strand och njut av den underbara Norrländska naturen och det djurrika livet fåglar, älgar och rådjur.

Vandring på Hoverberget

Från sin halvö I storsjöns sydligaste del syns den natursköna och 250 meter höga Hoverberget sig vida omkring. Berget är lättillgängligt område som erbjuder friluftsliv och naturupplevelser för alla åldrar. Rasbranter, lodrätta klippväggar, grottor och en mycket dramatisk ravin gör området spännande och variationsrikt. Djurlivet är rikt med exempelvis tornfalk,sparvhök,fjällvråk,grävlingar och skygga lodjur som kan sess i området ca 30 km vandringsleder har röjts och markerats, dels inom naturreservatet samt efter den östra sidan, Kyrkstigen och runt bergsfoten. Passa även på att besöka Hoverbergsgrottan, Skandinaviens största klyftgrotta.

Fäbovall

Vi tar er till Fäbovallen och besöker korna som går där på sommarbete och njuter av en god kopp kaffe och våffla

Ring eller maila för prisuppgift - kontakt finner du här -->Kontakt